Despre noi

Centrul Psizone isi propune eficientizarea tehnicilor psihologice prin integrarea eficienta a tehnologiilor si metodelor de stimulare multimodala. Astfel in cadrul centrului nostru, pe langa tehnicile psihoterapeutice obtinute in formarile de lunga durata, veti beneficia de efectele pozitive ale tehnologiei hemi-sync integrate in procedurile de recuperare pihoterapeutica, de workshopuri acreditate de Institutul Monroe din USA, de programe de recuperare desfasurate in Sala de Stimulare Polisenzoriala Snoezelen, de grupuri de suport pe diferite domenii de interventie.

Echipa

DANA

S-a dedicat recuperarii copiilor cu autism inca de acum 13 ani reusind sa readuca speranta in inimile parintilor si iubire in sufletul copiilor minunati cu care a relationat. Cu timpul, formarile  profesionale i-au permis sa integreze tehnici minunate  in procesul terapeutic printre care terapii cognitiv-comportamentale,  tehnici de stimulare polisenzoriala in sala Snoezelen, terapii asistate de animale si invatare accelerata in camera virtuala. Tehnologia Hemi-Sync a constituit un impuls in accelerarea proceselor de invatare la copii. Experienta  a permis elaborarea unor programe de lucru multimodale extrem de eficiente in recuperarea copiilor ceea ce a crescut gradul de satisfactie personala.

Este născut în 1973, în Galați și încă din copilarie a avut o atracție pentru latura spirituală a lumii, motiv pentru care a început să caute în sistemele filozofice, răspunsuri la întrebarile interioare.  Cu timpul, cariera de psihoterapeut, i-a arătat importanța de a fi în relație cu oamenii, de a împărtăși din experiența personală, chiar transpersonală. Programele la care a participat în cadrul Institutului Monroe, i-au permis orientarea către scopul minunat de a lucra cu oamenii în cadrul Workshopului Excursie, fiind atras de Hemi-Sync și de metoda Institutului Monroe pentru caracterul  practic al instrumentelor învățate. Ca Trainer Outreach este încântat să aibă ocazia să împărtășească Workshopul Excursie cu alte persoane interesate de explorarea conștiinței și de vindecare.  Astfel a inteles ca tehnologia Hemi-Sync poate fi integrata terapeutic in interventii terapeutice pentru persoanele aflate in dificultate.  Hemi-Sync nu interferează cu practicile existente – capacitatea mentală / spirituală permite o conexiune interioară mai ușoară și mai profundă cu resursele interioare, asigură o creștere minunată a nivelului de conștiintă.

Cu noi începi schimbarea!