DEEP CONECTION WORKSHOP, 8-11 August 2019

Share on facebook

Un program adresat cuplurilor care doresc aprofundarea relației.
Poiana Brașov, 8-11 august 2019

Este un program de 4 zile, creat cu scopul formarii unei conexiuni profunde intre parteneri, aceste meditații pot transforma relațiile dvs. cu partenerul de viata, precum și viața de familie.

Există două obiective:
• unul personal cu rolul de echilibrare profunda si autocunoastere;
• al doilea, pentru partenerul de viata, cunoasterea si conectarea la nivel profund.

Veți învăța să vă ascultați unii pe alții, să vă afirmați individualitatea și să fiți conștienți de conectarea profunda dintre voi prin exercitii atent structurate, cu scopul obtinerii puterii și înțelepciunii interioare construind noi perspective de viitor în doi, pline de echilibru, satisfactie și bucurie.
Desfășurarea workshop-ului într-un mediu neutru și interacțiunea cu facilitatorul și cu grupul, permite o evoluție rapidă cu efecte pozitive de lungă durată în dinamica de cuplu.
Aceste transformari rapide și de durată, sunt posibile datorită unor tehnici de psihoterapie de cuplu și familie, dublate de exerciții audio cu o tehnologie de excepție, tehnologia de orientare audio Hemi-Sync®, patentată de Robert A. Monroe, fondatorul Institutului Monroe.
Procesul brevetat Hemi-Sync®, a fost rafinat în decenii de cercetare și dezvoltare și este susținut de numeroase studii și lucrări profesionale a Institutului Monroe din SUA.

Înscrierile se fac până la 31 mai 2019. Locurile sunt limitate!!!

Relații suplimentare:
Psih. Adrian Turcu:
email: ady_rar@yahoo.com,
tel: 0752-466.792

Fii la curent cu noutatile

Close Menu