GO SLEEP- Un cadou pentru copilul tau, 14 septembrie- Galați

Share on facebook

Go Sleep, 14septembrie- Galați

Un program pentru copii, aplicat de părinți.

Programul Go-Sleep, este un program de echilibrare a somnului pentru copiii noștri și poate fi aplicat de părinți în fiecare seară, câteva minute în perioada de pregătire a somnului. Efectele acestui program nu se rezumă doar la perioada de somn, efectele sunt extinse chiar si în perioada de veghe în care copilul este angrenat în activitățile zilnice, educaționale, ludice de relaționare cu semenii, etc.

Efecte extraordinare se pot obține la toate categoriile de copii, studiile arată că pot beneficia atât copiii tipici cât și cei cu întârziere în dezvoltare, autism, ADHD, retard mintal, etc.

Procesul este simplu şi uşor de folosit, şi se potriveşte copiilor de toate vârstele şi personalităţile. Fiind noninvaziv cu beneficii pentru întreaga viaţă, procesul Go- Sleep oferă posibilitatea de a aduce fericirea și pozitivismul în viața copilului dumneavoastră folosind resursele subconștientului copilului dvs.

Procesul Go-Sleep  se bazează pe ideea că toate convingerile noastre, istoricul experiențial, sunt depozitate în mintea subconştientă. Blocașele se află desigur, tot în subconștient. Fiecare lucru pe care îl facem sau spunem, reflectă sistemul fundamental de convingeri despre viaţă şi despre noi înşine. Așadar, comunicarea cu subconștientul poate debloca orice program negativ.

Interacțiunea copilului cu mediul familial, socio-educațional, creeaza de multe ori răni adânci care blochează dezvoltarea armonioasă ca adolescent și ulterior ca adult a copilului. De probleme nu ne plângem, de rezolvarea lor ne îngrijorăm…

Go-Sleep este o metodă practică ce rezolvă foarte multe probleme de ordin emoțional ale copiilor noștri.

Se asigură participanților suportul de curs, programul de somn și asistență telefonică pe o durată de 7 zile, după terminarea workshopului.

Costul workshop-ului: 300 lei

Interval orar: 10.00-17.00

Înscriere și relații suplimentare la workshop:

Formatori:

Psih. Daniela Turcu

Tel. 0753334814

Psih. Adrian Turcu

Tel. 0752466792

Fii la curent cu noutatile

Close Menu