Picătura de meditație cu HemiSync- 30 August, Galați

Share on facebook

Picătura de meditație- echilibru și armonie

Picătura de meditație

La ,,Picătura de meditație cu Hemi-Sync” , vei atinge noi dimensiuni interioare.
Ți-am pregatit un set de exercitii create de Institutul Monroe, numărul 1 în lume în cercetarea conștiinței umane. Exercițiile te vor conduce în noi dimensiuni interioare datorită suportului frecvențelor Hemi-Sync.

Participând la ,, Picatura de meditatie cu Hemi-Sync” vei experimenta:
– relaxarea profundă;
– dezvoltarea creativităţii şi intuiţiei;
– accesul la noi nivele superioare de conștientizare;
– pace interioară;
– stare de focus/concentrare a minții;
– accelerarea proceselor de vindecare şi de recuperare.

Vei afla ce înseamnă starea naturală HemiSync

Astfel, vei avea ocazia de a audia trei exerciții de meditație Hemi-Sync și chiar un exercițiu cu noua tehnologie S.A.M. a Institutului Monroe.

Sesiunea va începe cu audierea primului exercițiu în care veți reuși să vă încarcați cu vitalitate, astfel va veți simți revigorați și cu o claritate mentală ce vă va permite desfășurarea în bune conditii a urmatoarelor meditatii. Această prima compoziție folosește frecvențele Hemi-Sync® încorporate în zgomote roz pentru un efect optim.

Exerciții integrate

În al doilea exercițiu, ne folosim de imaginație pentru a ne reconecta la realitatea pură, eliberată de distorsiunile egoului. Însumarea energiilor acumulate pe parcursul meditației facilitează conexiunea cu energia creatoare al Universului.
Scopul meditației este aceea de a reevalua scara noastră de valori pentru a aborda aspectele cu adevărat importante în viața noastră, iar Conexiunea cu cele mai înalte energii ale realității extinse ne ajuta să ne eliberăm de limitările acumulate în timpul vieții.

A treia compoziție muzicală vă va aduce o stare de relaxare și meditație profundă, pace interioară, pe măsură ce corpul, mintea și spiritul dvs. sunt perfect adaptate și echilibrate imaginilor muzicale inspirate, de frumusețea naturii și de soarele de aur. Permiteți-i minții apoi să se ridice într-o galaxie mirifică de stele. Veți putea face cunoștință cu tehnologia audio SAM (Spatial Angle Modulation) a TMI.

În a patra compoziție muzicală, ghidată, veți găsi un instrument practic pe care îl veți putea utiliza cu succes in organizarea eficientă a zilei, încă din primele momente ale zilei. Această compoziție folosește frecvențele Hemi-Sync® pentru un efect optim și permite accesul la resursele interioare ale subconștientului .


Exercițiile audiate în cadrul acestei sesiuni de meditație pot fi descărcate ulterior de pe site-urile de profil și utilizate/integrate practic în viața cotidiană.

Asigurăm căștile și saltelele pentru buna desfășurare a exercițiilor de meditație.

Poți fi parte din asta!!!

Pentru înscriere şi informaţii suplimentare:
Trainer TMI: Psih. Turcu Adrian
e-mail: ady_rar@yahoo.com
tel.: 0752466792

Fii la curent cu noutatile

Close Menu