WORKSHOP EXCURSIE AVANSATA – DEZVOLTARE PERSONALA, GALATI, 29-30 IUNIE 2019

Share on facebook

Workshopul Excursie Avansată – primul modul “Dezvoltare Personală” – este un program destinat absolvenților programului Excursie sau Gateway Voyage.

Seria de programe “Excursie avansată” a fost concepută pentru a vă ajuta să creați mai multă libertate, bucurie și împlinire în viața voastră.

Conceptul de “libertate” al lui Bob se referă la abilitatea de a deveni stăpâni ai propriei vieți prin transformarea obișnuințelor, conceptelor și credințelor limitative care ne țin captivi într-o realitate limitată și incompletă. Înlocuirea obișnuințelor și credințelor limitative cu cele care ne conferă putere, înțelegere, claritate și împlinire, vor produce o nouă modalitatea de a acționa, gândi și simți, în acord cu natura noastră esențială.

Prin recâștigarea libertății ne reamintim că suntem mai mult decât corpul fizic… iar aceasta este începutul procesului de reîntregire, iar astfel, vom putea experimenta nenumăratele posibilități de cunoaștere și dezvoltare disponibile doar atunci când ne eliberăm de restricțiile și constrângerile realității fizice și a răspunsurilor condiționate.

Programul “Dezvoltare personală” vă oferă o serie de exerciții prin care veți învăța să creați și să folosiți instrumente metale și energetice care vor facilita începutul transformării voastre în maeștrii ai propriei vieți.

H-Plus® sunt exerciții puternice care vă ajută la dezvoltarea capacității voastre de alegere: abilitatea de a crea în mod conștient ceea ce vă doriți și de a alege în mod liber
modul în care răspundeți la provocările cu care vă confruntați în viața de zi cu zi.

Odată cu aceste exerciții veți învăța o serie de comenzii de funcții Human Plus® pentru a vă îmbunătății viața în ceea ce privește deprinderile mentale și transformarea sau stingerea diferitelor obiceiuri sau trăsături nedorite, ceea ce va permite să obțineți rezultate mai bune în multe domenii importante ale vieții.

Fii la curent cu noutatile

Close Menu