Elimina temerile, vindeca-te emotional si dezvolta-ti o noua atitudine față de viață

  • De ce sa alegi tehnologia Hemi-Sync :
  • E o metoda demonstrata stiintific
  • E o metoda neinvaziva
  • Are rezultate dovedite

Alege sa fii multumit
de NOUL TAU EU,
in fiecare zi! Schimbarea ta incepe cu noi!

Stii ce poti obtine participând la cursurile noastre?

Inveti sa scapi de stres

Te echilibrezi emotional-mental

Vei dobândi Cunoaștere

Experimentezi starea de fericire

Primesti raspunsuri la întrebările existențiale

Cresti randamentul de invatare

Inveti sa te echilibrezi energetic

Înveți sa-ti atingi potențialul interior

Reduci durerile si te vindeci mai rapid

Alege sa fii multumit
de NOUL TAU EU,
in fiecare zi! Schimbarea ta incepe cu noi!

Te simti in siguranta cu o metoda patentata stiintific, utilizata in foarte multe tari si care da rezultate de peste 40 de ani:

  • tehnologie audio inventata si patentata de Institutul Monroe in 1975
  • tehnologie care permite experimentarea starilor de Constiinta Extinsa;
  • tehnologie care te invata sa accesezi o serie de beneficii, Hemi-Sync poate fi integrat in orice domeniu al activitatilor noastre.

Alege sa fii multumit de NOUL TAU EU,
in fiecare zi! Schimbarea ta incepe cu noi!

Esti pregatit sa fii multumit de NOUL TAU EU, in fiecare zi?

Alege METODA HEMI-SYNC!

Si tu poti avea rezultate spectaculoase!
Uite-le pe cele confirmate de cursantii la workshop-urile Institutului Monroe:

Sunt la o saptamana distanta de excursie, o experienta care deja a lasat urme in atitudinea mea fata de cei din jur si chiar percep o schimbare in abordarea personala legata de sufletul meu. In primul rand, exersand cateva lucruri din cele invatate la workshop, mi-am imbunatatit relatia corpului meu cu mediul inconjurator. Utilizand tehnica balonului de energie, deja am inceput sa simt acea bariera energetica de protectie care imi da o stare de liniste si echilibru pentru cateva ore. Am intrat o singura data in Focus 10 si Focus 12, iar rezultatul a fost ca pentru restul zilei mi-a disparut starea de oboseala pe care o aveam instalata in organism de ceva timp. O colega m-a intrebat in acea zi ce se intampla cu mine, pentru ca i se pare ceva schimbat in bine la mine, parand ca mi-am schimbat look-ul, desi desigur, nu facusem nimic in acest sens. Insa cel mai spectaculos, mi s-a parut efectul culorii violet, care a functionat din prima clipa asupra meniscului fisurat al genunchiului meu, aproape blocat inainte de acest moment, si care de atunci si-a recapatat libertatea de miscare aproape in totalitate, iar durerea a disparut intr-un mod evident. Voi continua sa exersez si sper sa apara in continuare efectele pozitive ale acestor exercitii practicate la acest worskhop.

Catalin

Pe scurt, m-am regasit acasa, sa spun,incerc sa spun pe scurt ce a insemnat pentru mine aceasta minunata calatorie... Ce am inteles eu : constiinta noastra nu moare o data cu corpul fizic, ramane undeva in univers intr-o lume, dimensiune, este dificil pentru anumite persoane sa accepte si sa perceapa energiile din jurul nostru insa toate exercitiile efectuate in acest curs au avut ca rezultat o usurare sa spun asa a durerii in fizic, sufletul dar mai ales mentalul au evoluat intr-un mod miraculos si fantastic, am inteles ca visam treaza fiind, am inteles ca experientele gen paralizie in somn pe care le-am tratat cu teama in trecut, sunt o stare in care noi putem simti (eu) vibratii care duc, daca ai curaj efectiv, la o detasare de corpul fizic, in alta parte. M-am convins sa ma accept pe mine, sa privesc lucrurile si evenimentele din jur fara sa mai analizez toate aspectele, am inteles ca lumea este in straturi, le dai usor la o parte, alegi ce iti este de folos si accepti, pentru ca tu sa fii special, te focusezi si constientizezi, ...am crescut ,evoluat, avand o problema medicala am gasit exact antidotul aici in acest curs, am reusit sa elimin anumite blocaje din energia mea ,avem un scop sa evoluam sub diferite moduri si cu ajutorul diferitelor instrumente, iubeste-te si fa un echilibru, tu cu tine insuti ....

V.D. Constanta

Alege sa fii multumit
de NOUL TAU EU,
in fiecare zi! Schimbarea ta incepe cu noi!

Copyright © 2019
Webdesign & Promotion by ImaginePlus

×
×

Cart

PsiZone partener Monroe Institute

Formular de Inscriere

SERVICII PSIZONE

webinar, workshop, terapii

Informatii despre participant:

(toate campurile trebuie completate)

Facilitator: Psih. Adrian Turcu, Facilitator Outreach acreditat al Institutului Monroe USA