Concept Psizone

Psizone

este domeniul magic in care psihicului ii este  permis accesarea  mecanismelor  de reflectare a realitatii interioare, folosind tehnologii si metode inovative cu rol de adaptare a individului la lumea obiectiva. Ne propunem ca folosind tehnologia Hemi-Sync a Institutului Monroe in domeniile de activitate, sa optimizam procesele de echilibrare psiho-emotionala, cu efecte pozitive asupra dezvoltarii personale si a cresterii nivelului de constiinta.

Psizone

ofera acces la Workshop-urile si programele Institutului Monroe (TMI), ca o continuare a eforturilor acestui institut de a le promova in toata lumea. Acest lucru este posibil si in Romania datorita trainerilor acreditati de TMI.

Programele TMI

sunt deschise pentru oricine, indiferent de sex, de rasa, de nationalitate, de etnie, de religie, de convingeri politice, de nivel educational si de profesie. In acelasi timp programele TMI sunt astfel concepute incat nu incalca liberul arbitru al participantilor si permite implementarea in majoritatea domeniilor de viata.

Close Menu
English EN Romanian RO
×
×

Cart