Cei care practică mindfulness și meditația, prezintă  beneficii emoționale și avantajele unei minți clare și echilibrate. 

Neuroffedback-ul poate să ne conducă în stări optime de antrenament mental ce ne permite să fim mai conștienți de potențialul nostru interior.  Cu neurofeedback devenim mai centrați și mai conectați  la resursele noastre interioare, permițând intuiției și inspirației să devină resurse conștiente.

Prin intervenția cu neurofeedback, efectul este similar cu cel al practicării mindfulness, avantajul fiind că poate fi practicat de oricine, fară un efort de a învăța o tehnică elaborată.

Creierul va fi direcționat în crearea unor conexiuni neuronale specifice, sedințele de neurofeedback vor duce la o întreținere a acestor patternuri cerebrale. Tot ceea ce aveți de făcut este să urmăriți feedback-uri vizuale și auditive care vă vor conduce treptat, sub indrumarea neuroterapeutului, prin orientarea optima a frecvențelor de lucru, la o acuitate și echilibru mental ce oferă un reper pe care mintea îl va memora și îl va accesa ulterior la dorință.

Close Menu
English EN Romanian RO
×
×

Cart