Hemi Sync si dezvoltarea personala, atat a copiilor, cat si a adultilor

Share on facebook

Despre dezvoltare personala

Dezvoltarea personala include tot ceea ce alegi, constient, sa faci pentru a imbunatati starea de constientizare, pentru a dezolta talentele si abilitatile personale, pentru a imbunatati calitatii vietii si a contribui la realizarea aspiratiilor si viselor personale.

Cum nu exista un indrumar general valabil pentru dezvoltare personala si poate nu ai un mentor sau mentorul tau nu are cum sa fie la dispozitia ta 24 din 24 de ore, pentru a evolua in aceasta directie, ai nevoie de claritate:

  • claritate referitoare la stadiul in care esti acum raportat la convingerile tale privind toate planurile vietii
  • claritate referitoare talentele native si la abilitatile dezvoltate deja, la punctele forte si cele slabe pe care le ai
  • claritate referitoare la cine esti, ce vrei sa fii, sa ai si sa faci astfel incat sa te simti implinit

Ca si adult, in valtoarea vietii insa, de multe ori ne ia valul si pierdem claritatea pe domeniile de mai sus. Citim carti, mergem la seminarii, dar nu avem curajul sa punem si in practica ceea ce invatam, ceea ce aflam si constientizam ca ne-ar putea ajuta. Ne gasim scuze, amanam…. si …Ghici ce??? Doar ne auto-pacalim ca ne dezvoltam personal.

Asa e normal sa ni se intample pentru ca asta inseamna natura umana, dar cum ne dezvoltam, pana la urma, personal?

In plus, daca noi, ca si adulti, nu urmam constient un proces de dezvoltare personala, cum putem fi un exemplu pentru copii? Ce directii in viata le oferim acestora daca noua nu ne este clar cine suntem si ce vrem de la viata de fapt?

Dar daca urmam acest proces si ii incurajam si pe copii sa faca acest lucru, va imaginati cu cata usurinta ei isi vor gasi calea in viata?

Dar cum dobandim CLARITATE in procesul personal de dezvoltare?

Atata timp cat hotaram sa incepem acest proces, vestea buna este ca sunt deja multe metode prin care dobandim claritate legata de cum sa ne dezvoltam personal fiecare dintre noi si claritate legata de calea fiecaruia dintre noi.

Cum ajuta metoda Hemi-Sync® in dezvoltarea personala?

Metoda Hemi-Sync® sprijina cu succes persoanele care isi incep procesul de dezvoltare personala. Metoda este preferata in lume datorita faptului ca este o metoda demonstrata stiintific, neinvaziva si ca are rezultate foarte bune.

Hemi-Sync® – prescurtarea folosita pentru Hemispheric Syncronization, sincronizarea emisferelor cerebrale – este o tehnologie de ghidare audio atestata clinic, care are la baza mai mult de 50 de ani de cercetari stiintifice. Acest proces de neurotehnologie, dezvoltat si brevetat de Bob Monroe, foloseste combinatii specifice de tonuri audio, care induc sincronizarea undelor cerebrale la nivelul intregului creier, rezultand o stare de unitate totala a creierului in care cele doua emisfere lucreaza impreuna in armonie si sincronie.

Toate procesele mentale, incepand de la invatare la gandire si elaborarea rationamentelor complexe, pana la procesele noastre interioare de introspectie, sunt mult mai eficiente atunci cand ambele emisfere ale creierului lucreaza intr-un mod unitar si echilibrat.

Astfel, prin metoda Hemi-Sync® totul devine mult mai clar in mintea noastra. Dobandim claritate in ce priveste cine suntem acum si ce vrem sa devenim. Si totul se intampla simplu: stand relaxat, cu castile asezate pe urechi, fara vreo interventie de alt gen.

Mai multe despre aceasta tehnologie unica, gasiti aici:  https://psizone.ro/metoda-hemi-sync

Va invitam sa ne contactati ca sa va ajutati prietenii care au dezechilibre emotionale sa scape cu usurinta de acestea. ([email protected] sau 0752 466 792)

Fii la curent cu noutatile

Close Menu
×
×

Cart