Psihoterapie individuala, copii si adulti

In viata fiecaruia dintre noi pot aparea momente dificile sau evenimente neprevazute, pot aparea emotii coplesitoare precum furia, vinovatia, panica sau chiar situatii din care ni se pare ca nu exista nici o iesire. In acele clipe, solutia potrivita este sa apelezi la consiliere psihologica sau psihoterapie pentru adulti sau copii.

Te-ai gandit ca

uneori problemele carora le atribui o cauza medicala pot fi de natura psihologica? Poate ai dureri de cap care apar zilnic, desi medicii iti spun ca nu ai nimic, poate te necajeste o alergie care revine periodic, in momentele tale dificile sau poate iti doresti foarte mult un copil, analizele medicale sunt bune si totusi copilul intarzie sa apara. Tulburarile de somn sau de alimentatie, anxietatea, atacurile de panica, fobiile, abuzul de substante cum ar fi drogurile sau alcoolul pot avea si ele origini de natura psihologica si nu medicala.

Ai luat deja hotararea

de a divorta si vrei sa stii cum sa gestionezi mai bine aceasta situatie pentru tine si copilul tau?
Te gandesti la consiliere cu privire la divort?

Vrei sa cresti

la nivel personal, punandu-ti mai bine in valoare potentialul pe care-l ai?

Ai suferit de curand

pierderea unei persoane dragi si recuperarea dupa aceasta trauma intarzie sa apara?

Copilul sau adolescentul

din familia ta se confrunta cu probleme generale cum ar fi iritabilitate, probleme legate de somn sau de alimentatie, schimbari de personalitate, probleme scolare, probleme de relationare, conflicte in familie, abuz, adictii, dificultati de invatare, stima de sine scazuta, auto-mutilari, ganduri suicidare, esec scolar, frica, anxietate, enurezie, encoprezis, agresivitate excesiva, timiditate, opozitionism, anxietate etc.?

Daca te afli in una din situatiile descrise mai sus, te invitam sa programezi o sedinta de consiliere psihologica sau psihoterapie. Echipa Psizone va fi alaturi de tine, cu disponibilitate si caldura, cu respect si intelegere, cu atentia orientata catre nevoile tale.

Psizone creeaza cadrul potrivit pentru ca tu sa-ti redescoperi comorile interioare si sa gasesti solutiile cele mai potrivite si iti vom oferi suportul de specialitate de care ai nevoie!

Close Menu
English EN Romanian RO
×
×

Cart