Workshop Creative Life

Este un workshop de doua zile in care copiii vor descoperi latura creativa personala, prin exercitii atent structurate, cu scopul obtineri puterii si intelepciunii interioare construind noi perspective de viitor pline de echilibru, satisfactie si bucurie.

Explorarea si exprimarea creativitatii noastre este unul dintre procesele cele mai pline de satisfactii pe care le putem face pentru a castiga mai multa constiinta de sine si pentru a accelera dezvoltarea superioara a mintii, spiritului si chiar a corpurilor noastre. Copiii se vor  bucura de aceste exercitii si vor explora cu bucurie si implinire vastele domenii ale creativitatii personale.

Acest transformari sunt posibile

datorita unei tehnologii de  exceptie, tehnologia de orientare audio Hemi-Sync®, pionierata de Robert A. Monroe. Procesul brevetat Hemi-Sync® a fost rafinat cu decenii de cercetare si dezvoltare si este sustinut de numeroase studii si lucrari profesionale a Institutului  Monroe din SUA. O astfel de cercetare a fost indispensabila in dezvaluirea influentei modelelor specifice de sunet Hemi-Sync® asupra starilor de constiinta. De-a lungul anilor, aceste eforturi de cercetare si dezvoltare au condus la numeroase produse audio care incorporeaza Hemi-Sync® pentru aplicatii specifice, cum ar fi meditatia, atentia concentrata,  stimularea memoriei, imbunatatirea invatarii, managementul stresului, imbunatatirea somnului si consolidarea conexiunii mintii-corp. Workshopul de cercetare si aplicatii practice in care tehnologia Hemi-Sync este integrat in scolile si universitatile din America cu scopul cresterii capacitatii de invatare.

Te invitam cu mare drag sa ne contactezi si sa iti inscrii copilul ca sa participe la acest workshop pentru a descoperi influenta deosebita pe care o poate avea in viata lui!

Close Menu
English EN Romanian RO
×
×

Cart