Workshop "Excursie Avansata" - Dezvoltare Personala

Seria de Workshopuri “Excursie avansata” a fost conceputa pentru a va ajuta sa creati mai multa libertate, bucurie si implinire in viata voastra.

Conceptul de “libertate” al lui Bob se refera la abilitatea de a deveni  stapani ai propriei vieti prin transformarea obisnuintelor, conceptelor si credintelor limitative care ne tin captivi intr-o  realitate limitata si incompleta. Inlocuirea obisnuintelor si credintelor limitative cu cele care ne confera putere, intelegere, claritate si implinire, vor produce o noua modalitatea de a actiona, gandi si simti, in acord cu natura noastra esentiala.

Prin  recastigarea libertatii  ne reamintim ca suntem mai mult decat corpul fizic… iar aceasta este inceputul procesului de reintregire, iar astfel, vom putea experimenta nenumaratele posibilitati de cunoastere si dezvoltare disponibile doar atunci cand ne eliberam de restrictiile si constrangerile realitatii fizice si a raspunsurilor conditionate.

Workshop “Excursie avansata” – Modulul 1: “Dezvoltare personala” va ofera o serie de exercitii prin care veti invata sa creati si sa folositi instrumente metale si energetice care vor facilita inceputul transformarii voastre in maestrii ai propriei vieti.

dezvoltare-personala3

Focus 10

La inceputul workshopului vom revizui instrumentele de baza din Focus 10, starea “ Minte treaza – Corp Adormit” pentru a crea o baza solida pentru activitatea personala pe care urmeaza sa o facem pe parcursul workshopului.

Focus 11

Canalul de Acces – Apoi, va veti familiariza cu nivelul Focus 11, denumit Human Plus® (H-Plus®), ceea ce Bob Monroe a considerat a fi cea mai importanta contributie a sa la dezvoltarea umana. H-Plus® sunt exercitii puternice care va ajuta la dezvoltarea capacitatii voastre de alegere:  abilitatea de a crea in mod constient ceea ce va doriti si de a alege liberi, modul in care raspundeti la provocarile cu care va confruntati in viata de zi cu zi.

Odata cu aceste exercitii veti invata o serie de comenzii de functii Human Plus® pentru a va imbunatatii viata in ceea ce priveste deprinderile mentale si transformarea sau stingerea diferitelor obiceiuri sau trasaturi nedorite, ceea ce va permite sa obtineti rezultate mai bune in multe domenii importante ale vietii.

Focus 12

Reechilibrarea emotionala va fi consolidata prin exercitii ghidate ce contin forme complexe de simbolism care se adreseaza acelei parti din noi care stocheaza amintirile cele mai profunde, temerile si potentialurile noastre, invitandu-le sa iasa la suprafata pentru a fi constientizate si transformate atunci cand este necesar, iar apoi  integrate  intr-un mod constructiv, ajutand la creare unei noi personalitati, centrate si echilibrate.

Astfel, ne vom reintoarce la inocenta primordiala si vom recupera amintiri si calitati esentiale ale fiintei noastre totale.

Vom trece apoi prin Portalul Galactic, aducand la suprafata din adancimile constiintei noastre si mai multe amintiri despre adevarata noastra natura.

Pentru a atinge scopul unei vieti mai indeplinite, workshopul include un instrument energetic special in Focus 12, pentru crearea unor noi tipare de viata.

Spiritul acestui workshop este eminamente practic in comparatie cu Workshopul Excursie (care este o conditie prealabila pentru acest workshop).

Ne asteptam ca rezultatele sa fie usor diferite pentru fiecare participant, deoarece suntem diferiti, cu nevoi diferite si fiecare isi va alege din multitudinea de instrumente pe cele care se vor potrivi cel mai bine cu nevoile de moment ale dezvoltari sale.

Acest workshop va va invata multe functii esentiale H-Plus ®  dar pe urma, va fi sarcina voastra sa practicati in mod consecvent aceste abilitati pana cand devin a doua voastra natura.

H-Plus ® poate fi o modalitate excelenta pentru a va pregati pentru un trai mult imbunatatit si un instrument extrem de puternic pentru a prospera in viitor, indiferent de felul in care lumea se poate schimba.

homepage-reechilibrare-home-sync

Te invitam cu mare drag sa ne contactezi si sa participi la acest workshop pentru a descoperi influenta deosebita pe care o poate avea in viata ta!

Close Menu
English EN Romanian RO
×
×

Cart