Workshop Explorarea Conștiinței

Workshopul de doua zile al Institutului Monroe unde puteti experimenta efectele pozitive ale frecventelor Hemi-Sync®

Workshopul Explorarea Conștiinței al Institutului Monroe, un workshop experiential intensiv de doua zile, conceput pentru explorarea dimensiunilor profunde ale constiintei umane si experimentarea directa a diferitelor stari de constiinta extinsa. Workshopul Explorarea Conștiinței te conduce intr-o fascinanta calatorie in lumile interioare, o calatorie pentru descoperirea si explorarea Sinelui Total.

In cadrul acestui Workshop, veti audia 10 exercitii bazate pe tehnologia Hemi-Sync, prin care veti invata sa atingeti, sa mentineti si sa controlati diferite stari de constiinta extinsa.

Acest workshop mai este denumit un workshop al schimbarii datorita beneficiilor obtinute in urma absolvirii. Astfel veti invata cum sa va detasati de problemele curente, cum sa va incarcati si sa va echilibrati energetic. Cum sa scapati de ingrijorari si cum sa obtineti echilibrul mental stabil si de durata cu efecte pozitive asupra vietii. Veti invata sa deveniti mai intuitivi si sa gasiti raspunsuri si rezolvari la multe probleme existentiale. Veti avea o viziune noua si resurse nelimitate de a face fata oricaror provocari ale vieții.

- Workshopul Εxcursie, o calatorie in lumile interioare -

institutul-monroe-hemisync

Ce vom face la Explorarea Conștiinței

Pe parcursul celor 2 zile, tonurile Hemi-Sync va vor conduce, intr-un mod foarte bland, in nivelele din ce in ce mai profunde ale starilor de constiinta extinsa.

In prima zi veti invata sa patrundeti si sa explorati starea de constiinta extinsa denumita Focus10.

Focus 10 este prima stare care va permite sa aflati ce inseamna relaxarea profunda cu beneficiile ei. Este starea numita “Mintea alerta / Corp adormit”, o stare de relaxare profunda in care corpul va dormi linistit si mintea va fi treaza, astfel veti invata practic cum sa atingeti ulterior la dorinta aceasta stare. Va fi un reper interior ce va permite accesul la o stare de echilibru psihoemotional de durata. Veti invata cum sa va miscati de la o stare la alta, de la starea de constiinta de veghe, la starea Focus 10 si invers cu toate beneficiile respective.

A doua zi veti experimenta starea Focus 12

Veti stabili o legatura din ce in ce mai puternica cu sursa de intelepciune profunda din voi si cu resursele interioare, care exista dincolo de starea de veghe normala. Este un proces de purificare emotionala si de transformare a energiei, conceput pentru echilibrarea si revitalizarea intregii voastre fiinte. Acest proces va ajuta la eliminarea blocajelor care impiedica accesul la puterea personala si va ajuta la dezvoltarea unui Sine mult mai armonizat. Veti avea, de asemenea, oportunitatea sa va conectati printr-un exercitiu special, la Sinele vostru infinit, patrunzand in campul quantic dincolo de planul timpului si al materiei.

In timp ce veti invata sa eliberati o mare parte din potentialul creierului prin sincronizarea emisferelor cerebrale, va veti conecta la resursele interioare de putere si la resursele imense ale Sinelui. Veti invata sa accesati energiile nelimitate din voi si sa le folositi in viata de zi cu zi pentru a deveni mult mai centrati si mai eficienti in tot ceea ce faceti.

Unul din scopurile workshopului este sa invatati sa accesati aceste stari dupa dorinta, fara a mai fi nevoie sa ascultati tonurile Hemi-Sync.

Veti experimenta:
– relaxarea profunda;
– calatorii in dimensiunile interioare;
– perceptia directa a sistemelor de energie mai inalte;
– eliminarea temerilor inconstiente si recuperarea energiei si fortelor personale care au fost blocate de aceste temeri;
– vindecarea emotionala;
– cresterea puterii personale;
– cresterea creativitatii;
– cresterea intuitiei;
– insighturi privind problemele importante din viata personala;
– o intelegere mai profunda a energiei si a resurselor personale;
– reducea stresului;
– eliminarea problemelor de somn.

Majoritatea participantilor confirma dezvoltarea unei noi atitudini fata de viata datorita unui proces de crestere si dezvoltare interioara eficient ce este ghidat de frecventele Hemi-Sync.

Asiguram castile si saltelele pentru buna desfasurare a exercitiilor de meditatie.

Poti fi parte din asta!!

Te invitam cu mare drag sa ne contactezi si sa participi la acest workshop pentru a descoperi influenta deosebita pe care o poate avea in viata ta!

Close Menu
English EN Romanian RO
×
×

Cart