WORKSHOP EXPLORAREA CONȘTIINȚEI- GALAȚI, 13-14 MAI 2023

Share on facebook

Participă la Galați, la Workshop-ul Explorarea Conștiinței al Institutului Monroe, un workshop experienţial intensiv de două zile, conceput pentru explorarea dimensiunilor profunde ale conştiinţei umane şi experimentarea directă a diferitelor stări de conştiinţă extinsă. Workshopul Explorarea Conștiinței te conduce într-o fascinantă călătorie în lumile interioare, o călătorie pentru descoperirea şi explorarea Sinelui Superior.

În cadrul acestui Workshop, veţi audia 10 exerciţii bazate pe tehnologia Hemi-Sync, prin care veţi învăţa să atingeţi, să menţineţi şi să controlaţi diferite stări de conştiinţă extinsă.
Acest workshop mai este denumit un workshop al schimbării datorită beneficiilor obținute în urma absolvirii. Astfel veți învăța cum să vă detașați de problemele curente, cum să vă încărcați și să vă echilibrați energetic. Cum să scăpați de îngrijorări și cum să obțineți echilibrul mental stabil și de durată cu efecte pozitive asupra vieții. Veți învăța să deveniți mai intuitivi și să găsiți răspunsuri și rezolvări la multe probleme exisstențiale. Veți avea o viziune nouă și resurse nelimitate de a face față oricăror provocări ale vieții.

Ce vom face la Workshop-ul Explorarea Conștiinței?
Pe parcursul celor 2 zile, tonurile Hemi-Sync vă vor conduce, într-un mod foarte blând, în nivelele din ce în ce mai unde ale stărilor de conştiinţă extinsă.
În prima zi veţi învăţa să pătrundeţi şi să exploraţi starea de conștiință extinsă denumită Focus10.
Focus 10 este prima stare care vă permite să aflați ce înseamnă relaxarea profundă cu beneficiile ei. Este starea numită “Mintea alertă / Corp adormit”, o stare de relaxare profundă în care corpul va dormi liniştit și mintea va fi trează, astfel veți învăța practic cum să atingeti ulterior la dorință această stare. Va fi un reper interior ce va permite accesul la o stare de echilibru psihoemoțional de durată. Veţi învăţa cum să vă mişcaţi de la o stare la alta, de la starea de conştiinţă de veghe, la starea Focus 10 şi invers cu toate beneficiile respective.

A doua zi veţi experimenta starea Focus 12
Veţi stabili o legătură din ce în ce mai puternică cu sursa de înţelepciune profundă din voi şi cu resursele interioare, care există dincolo de starea de veghe normală. Este un proces de purificare emoţională şi de transformare a energiei, conceput pentru echilibrarea şi revitalizarea întregii voastre fiinţe. Acest proces va ajuta la eliminarea blocajelor care împiedică accesul la puterea personală şi va ajuta la dezvoltarea unui Sine mult mai armonizat. Veţi avea, de asemenea, oportunitatea să vă conectaţi printr-un exerciţiu special, la Sinele vostru infinit, pătrunzând în câmpul quantic dincolo de planul timpului şi al materiei.
În timp ce veţi învăţa să eliberaţi o mare parte din potenţialul creierului prin sincronizarea emisferelor cerebrale, vă veţi conecta la resursele interioare de putere şi la resursele imense ale Sinelui. Veţi învăţa să accesaţi energiile nelimitate din voi şi să le folosiți în viaţa de zi cu zi pentru a deveni mult mai centraţi şi mai eficienţi în tot ceea ce faceţi.

Unul din scopurile workshopului este să învăţaţi să accesaţi aceste stări după dorinţă, fără a mai fi nevoie să ascultaţi tonurile Hemi-Sync.

Veți experimenta:
– relaxarea profundă;
– călătorii în dimensiunile interioare;
– percepţia directă a sistemelor de energie mai înalte;
– eliminarea temerilor inconştiente şi recuperarea energiei și forţelor personale care au fost blocate de aceste temeri;
– vindecarea emoţională;
– creşterea puterii personale;
– creşterea creativităţii;
– creşterea intuiţiei;
– insighturi privind problemele importante din viaţa personală;
– o înţelegere mai profundă a energiei și a resurselor personale;
– reducea stresului;
– eliminarea problemelor de somn.
Majoritatea participanților confirmă dezvoltarea unei noi atitudini față de viață datorită unui proces de creștere și dezvoltare interioară eficient, ce este ghidat de frecvențele Hemi-Sync.

Asigurăm căștile și saltelele pentru buna desfășurare a exercițiilor de meditație.
Poți fi parte din asta!!!

Link-uri utile:
https://www.monroeinstitute.org/node/4042
https://www.monroeinstitute.org/
https://hemi-sync.ro/

Pentru înscriere şi informaţii suplimentare:
Trainer TMI: Psih. Turcu Adrian
e-mail: [email protected]
tel.: 0752466792

Fii la curent cu noutatile

Close Menu
×
×

Cart