Te invit la un workshop special care îți poate optimiza viața!!!
Pe langa faptul ca vei învăța tehnici minunate de relaxare, vei învăța să te detașezi de probleme, vei putea să te reechilibrezi fizic, mental și emoțional.
Vei afla informatii despre tehnologia Hemi-Sync, Institutul Monroe si Robert Monroe, fondatorul Institutului Monroe.
Vei intra in lumea fascinanta a metodologiei Institutului Monroe si vei afla despre Nivelele Focus si programele Institutului Monroe din Romania care iti permit accesul la Cunoastere folosind stari de constiinta extinsa.
In cadrul acestui workshop, vei accesa stări de conștiință extinsă care iti vor permite sa percepi beneficiile sincronizarii cerebrale.
Vei invata despre beneficiile starii de sincronizare cerebrala si despre modul in care vei putea sa accesezi la vointa aceasta stare care iti va creste potentialul mental cu peste 50%.
Vei avea sedinte experientiale care iti vor permite sa manifesti constient potentialul starii de sincronizare cerebrala.
Instrumentele invatate in cadrul acestui modul, iti vor permite sa:
– devii constient de propriul sistem energetic, vei învăța să percepei și să controlezi nivelul energiei naturale vibratorii;
– te detasezi de probleme si sa iti schimbi perspectiva asupra vietii, liber si detasat;
– înveti sa folosesti exercitiile de respiratie pentru a te echilibra psiho-emoțional. Exercițiile de respirație reprezintă o metodă universală de percepere si acumulare a energiei vitale din interiorul și exteriorul corpului tău, cu efecte asupra eliminarii blocajelor și a dezechilibrelor energetice;
– experimentezi noi sisteme de energie si sa te bucuri de nivele vibratorii inalte cu efecte pozitive asupra echilibrului psiho-emotional si a starii de sanatate.
In cele doua zile de workshop, vei audia 8 exercitii care iti vor permite sa experimentezi:
• procesul pregatitor- conditie optima de explorare a starilor de constiinta extinsa;
• atingerea starii de sincronizare cerebrala;
• echilibrarea sistemului energetic;
• recuperare rapida- somn rapid;
• reprogramarea subconștientului prin tehnici de vizualizare creatoare;
• întâlnirea cu ghizii personali si solicitarea asistentei din partea acestora;
• evocarea trecutului si reconectare la evenimente si recastigarea energiei personale;
• armonizarea psiho-emotionala, expansiunea constiintei printr-un free-flow expansional, stare de constiinta expansionata;
Institutul Monroe este dedicat premisei că focalizarea conștiinței conţine soluţii decisive la problemele majore ale experienţei umane.
Workshop-ul este format din exerciții audio Hemi-Sync și este ghidat în limba română.

Close Menu
×
×

Cart