Plan personalizat de intervenție

Share on facebook

Echipa noastră de specialiști lucrează împreună pentru a crea un plan de intervenție personalizat pentru fiecare client. Indiferent dacă este vorba despre un copil diagnosticat cu autism sau ADHD sau un adult care se confruntă cu diverse tulburări de sănătate mentală, abordăm fiecare caz cu empatie, înțelegere și angajament.

Ce include un Plan Personalizat de Intervenție?

Evaluare Detaliată: Începem prin a efectua o evaluare completă a nevoilor și obiectivelor individuale ale clientului nostru. Acest pas este esențial pentru a identifica zonele de dificultate și a stabili direcțiile optime pentru intervenție.
Terapii Cognitiv-Comportamentale (TCC): Terapia cognitiv-comportamentală este una dintre metodele terapeutice de top folosite în procesul nostru de intervenție. Ajută la identificarea și modificarea gândurilor și comportamentelor problematice, facilitând schimbări pozitive în mentalitate și acțiune.
Program Neurofeedback: Tehnologia Neurofeedback folosită în cadrul planului nostru de intervenție este o modalitate inovatoare de a antrena creierul pentru a funcționa mai eficient și echilibrat. Acest lucru poate ajuta la reducerea simptomelor asociate cu diverse tulburări neurologice și psihiatrice.
Hemi-Sync: Utilizarea tehnologiei Hemi-Sync în procesul nostru terapeutic contribuie la promovarea relaxării, concentrării și stării de bine generală. Acest program audio ajută la sincronizarea activității cerebrale și la inducerea unor stări de conștiință extinsă, facilitând procesul de vindecare și regenerare.

De ce să alegi PsiZone?

La PsiZone, ne angajăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să ne asigurăm că fiecare client primește îngrijire și atenție personalizate. Echipa noastră de specialiști este dedicată să vă ajute să vă atingeți potențialul maxim și să vă bucurați de o viață fericită și sănătoasă.

Fii la curent cu noutatile

Close Menu
English EN Romanian RO
×
×

Cart