Grup BrainFitness

Share on facebook

Este un grup de lucru in care participantii își pot antrena creierul într-o direcție a dezvoltării și întreținerii conexiunilor neuronale.

Brain fitness (în traducere fitness al creierului în traducere, antrenament cerebral sau mental ) este un concept relativ nou și mai puțin cunoscut în România. Procesele de concentrare, atenție și memorare sunt îmbunătățite și permit copiilor să scape de deficitul de atenție și de slaba angrenare în activitățile educaționale.  Ideea de fitness cerebral permite formarea credințelor că așa cum corpul fizic poate fi antrenat prin activități sportive,  la fel poți face asta și cu creierul.

Grupul și întâlnirile periodice permit eficientizarea proceselor mentale prin oferirea exemplelor personale, a celor din grup cu un grad crescut de satisfactie si bucurie accesand si componenta emoțională.

Explorarea si exprimarea creativitatii noastre este unul dintre procesele cele mai pline de satisfactii pe care le putem face pentru a castiga mai multa constiinta de sine si pentru a accelera dezvoltarea superioara a mintii, spiritului si chiar a corpurilor noastre. Copiii ca și adulții se vor  bucura de aceste exercitii si vor explora cu bucurie si implinire vastele domenii ale creativitatii personale.

 Acest transformari sunt posibile datorita unei tehnologii de  exceptie, tehnologia de orientare audio Hemi-Sync®, pionierata de Robert A. Monroe. Procesul brevetat Hemi-Sync® a fost rafinat cu decenii de cercetare si dezvoltare si este sustinut de numeroase studii si lucrari profesionale a Institutului  Monroe din SUA. O astfel de cercetare a fost indispensabila in dezvaluirea influentei modelelor specifice de sunet Hemi-Sync® asupra starilor de constiinta. De-a lungul anilor, aceste eforturi de cercetare si dezvoltare au condus la numeroase produse audio care incorporeaza Hemi-Sync® pentru aplicatii specifice, cum ar fi meditatia, atentia concentrata,  stimularea memoriei, imbunatatirea invatarii, managementul stresului, imbunatatirea somnului si consolidarea conexiunii mintii-corp. Tehnologia Hemi-Sync este integrata in scolile si universitatile din America cu scopul cresterii capacitatii de invatare.
https://psizone.ro/metoda-hemi-sync/
Vă așteptăm!!!

Fii la curent cu noutatile

Close Menu
English EN Romanian RO
×
×

Cart