Workshop Excursie Avansată – Dezvoltare personală, Galați 17-18 Iunie 2023

Share on facebook

Modul II. Excursie Avansată- Dezvoltarea puterii de vindecare

Participarea la Modul IDezvoltare personală, este o condiție prealabilă.

Programul de Dezvoltare a puterii de vindecare al Institutului Monroe vă oferă oportunități, instrumente și exerciții pentru a vă dezvolta și îmbunătăți abilitățile de vindecare – ca un vindecător sau terapeut profesionist, o persoană care se ocupă de o provocare pentru sănătate sau cineva angajat să mențină un nivel ridicat de sănătate și vitalitate.

Prin intermediul acestui modul veți învăța să creșteți capacitatea dvs. de a crea în mod conștient ceea ce doriți și de a “reprograma” mintea subconștientă, astfel încât să vă puteți îmbunătăți bunăstarea fizică, mentală, emoțională și spirituală.

 

Faceți acest lucru utilizând Canalul de Acces în Focus 11 și învățând o varietate de “comenzi de funcții” în Focus 11, pe care le puteți activa la nevoie în viața de zi cu zi. Healing Development include exerciții Hemi-Sync pentru îmbunătățirea simțurilor fizice și non-fizice, intrarea în spațiul inimii, creșterea și direcționarea energiei, vindecarea personalizată, îmbunătățirea somnului și regenerarea fizică.

 

De asemenea, sunt prezentate semnale audio special proiectate, dezvoltate de Robert Monroe după cercetarea tiparelor de unde cerebrale a vindecătorilor supradotați în laboratorul său. Aceste frecvențe “Dolphin Energy Club” vă permit să intrați mai ușor în aceeași stare de creier pentru o capacitate îmbunătățită de vindecare.

Fii la curent cu noutatile

Close Menu
English EN Romanian RO
×
×

Cart