Hemi Sync si echilibrarea emotionala

Share on facebook

Despre echilibru emotional

Echilibrul emotional se manifesta in noi atunci cand reusim sa ramanem calmi si senini indiferent de situatiile care se manifesta in vietile noastre: mai exact cand reusim sa nu ne lasam influentati de circumstantele exterioare.

Este important sa fim permanent intr-un echilibru emotional intrucat o persoana echilibrata emotional isi asuma responsabilitatea pentru viata sa si intervine creativ pentru a ajunge la maximul sau potential.

De ce uneori nu reusim sa pastram echilibrul emotional?

Mintea noastra este formata din mintea constienta si din mintea inconstienta. Mintea constienta are o capacitate de procesare a informatiilor de maxim 140 biti/secunda si are o memorie de scurta durata (aproximativ 20 de secunde).

Mintea inconstienta, pe de alta parte, are o capacitate de  procesare de peste 2 milioane de biti/secunda si are memorie de lunga durata, unde inmagazineaza toate experientele, trairile, valorile noastre si convingerile.

Cand avem experiente in viata care declanseaza emotii puternice, mintea noastra incepe sa ne „apere”, reprimandu-le, intrucat stie ca nu avem capacitatea de a procesa intreaga emotie experimentata. Astfel, experientele, impreuna cu emotiile se inregistreaza si se stocheaza de catre mintea inconstienta si noi intram intr-o stare de amnezie temporara.

Pentru a functiona echilibrat emotional insa, este nevoie sa fim in interiorul mintii inconstiente „curati”, adica eliberati de emotii neplacute. Pentru ca aceste emotii sa fie eliberate si sa rationalizam experientele traite, inconstientul scoate, in timp, la suprafata aceste reprimari care genereaza, automat, trairi similare cu cele declansate de evenimentele trecute.

Cum putem sa ne recapatam echilibrul emotional?

Primul pas in recapatarea echilibrului emotional este constientizarea emotiei pe care o resimtim si a intensitatii ei.

Al doilea pas il constituie recadrarea, adica schimbarea perceptiei noastre referitoare la acea emotie intr-o percepti benefica..

Sunt multe metode prin care se poate recapata echilibrul emotional. Fiecare dintre noi alege varianta pe care o simte potrivita lui.

Cum se trateaza dezechilibrele emotionale prin metoda Hemi-Sync®?

Metoda Hemi-Sync® sprijina cu succes persoanele care sufera de dezechilibre emotionale. Metoda este preferata in lume datorita faptului ca este o metoda demonstrata stiintific, neinvaziva si ca are rezultate foarte bune.

Hemi-Sync® – prescurtarea folosita pentru Hemispheric Syncronization, sincronizarea emisferelor cerebrale – este o tehnologie de ghidare audio atestata clinic, care are la baza mai mult de 50 de ani de cercetari stiintifice. Acest proces de neurotehnologie, dezvoltat si brevetat de Bob Monroe, foloseste combinatii specifice de tonuri audio, care induc sincronizarea undelor cerebrale la nivelul intregului creier, rezultand o stare de unitate totala a creierului in care cele doua emisfere lucreaza impreuna in armonie si sincronie.

Toate procesele mentale, incepand de la invatare la gandire si elaborarea rationamentelor complexe, pana la procesele noastre interioare de introspectie, sunt mult mai eficiente atunci cand ambele emisfere ale creierului lucreaza intr-un mod unitar si echilibrat.

Astfel, prin metoda Hemi-Sync® se schimba, de fapt, simplu, perceptia asupra realitatii ale persoanelor care au dezechilibre emotionale iar acestia se echilibreaza emotional. Si totul se intampla simplu: stand relaxat, cu castile asezate pe urechi, fara vreo interventie de alt gen.

Mai multe despre aceasta tehnologie unica, gasiti aici:  https://psizone.ro/metoda-hemi-sync

Va invitam sa ne contactati ca sa va ajutati prietenii care au dezechilibre emotionale sa scape cu usurinta de acestea. ([email protected] sau 0752 466 792)

Fii la curent cu noutatile

Close Menu
English EN Romanian RO
×
×

Cart